Gammarus AB

Västra Götalands län

Information

Gammarus AB är ett bolag som finns i Strömstad. I Gammarus AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pettersson, Bengt Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Lena Gull-Britt som är född 1949 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Erik Lennart som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gammarus AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gammarus AB på telefon 0526-22512.

Bolaget skall bedriva läkartjänster och sjukvård, organisations- och verksamhetsutveckling, utveckling av IT-system, undervisningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gammarus AB av bolagstypen Aktiebolag.

Gammarus AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Strömstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Gammarus AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-08-10 och Gammarus AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gammarus AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Gammarus AB har 556702-3527 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.