Travelshopping Scandinavia Retail AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva konceptutveckling inom detaljhandel på internet, logistiktjänster, handel med livsmedel, konfektyr, alkohol och tobak till rese- och transportindustrin, passagerar- befordran med buss, tåg, fartyg och flyg samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Travelshopping Scandinavia Retail AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Strömstad så är Travelshopping Scandinavia Retail AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Strömstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Strömstad och i Västra Götalands län. Redan 2006-08-16 så skapades Travelshopping Scandinavia Retail AB och verksamheten är har F-skattsedel Travelshopping Scandinavia Retail AB har haft det sedan 2006-12-07.

Travelshopping Scandinavia Retail AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-12-07

556708-6839 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Strömstad.

Just nu är Travelshopping Scandinavia Retail AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Travelshopping Scandinavia Retail AB så går det att nå dem via telefon på 0526-14001 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Travelshopping Scandinavia Retail AB är Pettersson, Olof Marcus Christoffer som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Olof Martin som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, John Henric som är född 1970 och har titeln Suppleant, Möller, Bengt Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .