Strömstad Surbrunn 2 AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Strömstad Surbrunn 2 AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Strömstad här finns det många olika Aktiebolag. Strömstad Surbrunn 2 AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Strömstad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Strömstad Surbrunn 2 AB är momsregistrerat sedan2006-12-14 och har organisationsnummer 556709-1722.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0526-10835 alternativt besöka eller skicka post till Strömstad Surbrunn 2 AB på följande adress Klockareg. 2, 452 30, Strömstad.

Strömstad Surbrunn 2 AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-05-03.

I Strömstad Surbrunn 2 AB så sitter följande personer i styrelsen: , Engebretsen, Thor Marcus som är född 1975 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och handel med fastigheter och därmed förenlig verksamhet.