Trademan Candy i Strömstad AB

Västra Götalands län

Information

Trademan Candy i Strömstad AB är ett av många bolag som finns i Strömstad. Det är nämligen den kommunen som Trademan Candy i Strömstad AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Trademan Candy i Strömstad AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-09-06.

Trademan Candy i Strömstad AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-11-15. Men sedan 2007-09-06 så har Trademan Candy i Strömstad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Prästängsv. 8, 452 33, Strömstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Trademan Candy i Strömstad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Strömstad arbetar för att bolag som Trademan Candy i Strömstad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Trademan Candy i Strömstad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva import och export av livsmedel samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Trademan Candy i Strömstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Trademan Candy i Strömstad AB och det är följande personer, Stöyl, Svein Ivar som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Stöyl, Svein Ivar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Iversen, Viggo som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Stöyl, Wenche Kristiansen som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Joneryd Glansberg, Karin Anita som är född 1954 och har titeln Delgivningsbar person, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.Frostung, Leif Magnus Wendel som är född och har titeln Huvudansvarigrevisor,Bosatt utomlands inom EES,

Organisationsnummer för Trademan Candy i Strömstad AB är 556715-4702.