Nötholmens Fritidsbostäder AB

Västra Götalands län

Information

Nötholmens Fritidsbostäder AB är ett av många företag som finns i Strömstad. Det är nämligen den kommunen som Nötholmens Fritidsbostäder AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nötholmens Fritidsbostäder AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-12-29.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kebalv. 229, 452 40, Strömstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nötholmens Fritidsbostäder AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Strömstad arbetar för att företag som Nötholmens Fritidsbostäder AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nötholmens Fritidsbostäder AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall förvärva, äga, utveckla, driva och uppföra fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nötholmens Fritidsbostäder AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Gevelt, Nils Christoffer Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nötholmens Fritidsbostäder AB och det är följande personer, Fulford, George Harold som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gevelt, Nils Christoffer som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Öberg, Lars Anders Krister som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Vallin, Lena Margareta som är född 1971 och har titeln Delgivningsbar person, Sundstrand, Hans Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Nötholmens Fritidsbostäder AB är 556718-8718.