KYBIR Trading AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns KYBIR Trading AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Strömstad här finns det många olika Aktiebolag. KYBIR Trading AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Strömstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

KYBIR Trading AB är momsregistrerat sedan2007-07-30 och har organisationsnummer 556722-0131.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0526-14879 alternativt besöka eller skicka post till KYBIR Trading AB på följande adress Oslov. 48, 452 35, Strömstad.

KYBIR Trading AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-07-30.

I KYBIR Trading AB så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson, Kerstin Elisabet som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med dagligvaror, konsultverksamhet inom dagligvaruhandeln, äga och förvalta fastigheter och finansiella instrument samt bedriva konstnärlig verksamhet och därmed förenlig verksamhet. Finansverksamhet skall dock ej avse bankrörelse eller kreditmarknadsbolag.