Just In Time i Nordby AB

Västra Götalands län

Information

Just In Time i Nordby AB är ett bolag som finns i Strömstad. I Just In Time i Nordby AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Karin Linnea som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Börje Stefan som är född 1954 och har titeln Suppleant, Forsberg, Henry Urban som är född 1955 och har titeln Revisor, HENRY FORSBERG REVISORER KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Just In Time i Nordby AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Just In Time i Nordby AB på telefon 070-5228473.

Bolaget ska bedriva restaurang och pizzeria samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Just In Time i Nordby AB av bolagstypen Aktiebolag.

Just In Time i Nordby AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Strömstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Just In Time i Nordby AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-08-23 och Just In Time i Nordby AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-08-23.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Just In Time i Nordby AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Just In Time i Nordby AB har 556731-4389 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.