Lena-Karin's Present & Hempynt

Västra Götalands län

Information

570427-XXXX är organisationsnummer för företaget Lena-Karin's Present & Hempynt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lena-Karin's Present & Hempynt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömstad som är den kommunen som Lena-Karin's Present & Hempynt finns i.

Lena-Karin's Present & Hempynt har varit registrerat sedan 1999-03-11 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lena-Karin's Present & Hempynt så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Lena-Karin's Present & Hempynt är och det finns flera bolag i Strömstad som också är .

Firmatecknare för Lena-Karin's Present & Hempynt är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lena-Karin's Present & Hempynt så kan ni göra det på telefon genom 0524-71613 eller genom brev på följande adress:

Handel med presentartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Lena-Karin's Present & Hempynt och det är Eriksson, Lena-Karin Elisabet som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,