Sammanfattning natt

2018-01-03 05:51:00

På polisens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

23.18 Göteborg, inbrott
Polis kallas till ett företag på Torpavallsgatan. Vittne har sett hur två personer sprungit från platsen efter att de gjort inbrott i företaget. På plats konstateras att en galsruta krossats och att de varit inne på företaget. Troligen stulit datorer. Polisen sökt med hund men ingen person anträffad.

00.53 Skövde, rattfylleri
Ett vittne kör efter en bil på Östra leden. Bilen vinglar betänkligt och vittnet misstänker att föraren är berusad. Polispatrull stoppar bilen och det är en kvinna i 60-årsåldern som kör. Hon blåser positivt och får därför följa med för provtagning misstänkt för rattfylleri.

02.21 Strömstad, trafikolycka
På E6 i norrgående vid Skee har en lastbil kört i diket. Föraren lindrigt skadad. Mycket halt på platsen.

02.55 Göteborg, våld mot tjänsteman
En taxichaufför plockar upp tre kunder utanför en restaurang på Järntorget. Körningen beställs till Långedrag. På Torgny Segerstedtsgatan misshandlas taxichauffören i bilen av en av passagerarna. Alla tre passagerarna springer därefter från platsen. Polis sökt i området men ingen hittad. Chauffören kontrolleras av ambulanspersonal men behöver inte åka med till sjukhus. Anmälan om våld mot tjänsteman.

03.20 Falköping, biltillgrepp
Polispatrull stoppar en bil efter ett kortare förföljande på Postgårdsgatan. Bilen är anmäld stulen. De två som åker i bilen grips på plats. De båda männen är i 20-årsåldern

04.41 Kungälv, inbrott
Polis kallas till en bilskola på Gymnasiegatan där vittne sett hur några personer slagit sönder en glasruta och varit inne på företaget. Polis spårar med hund men ingen kan gripas. Initialt verkar det som att datorer och en kamera stulits. Anmälan om inbrottsstöld.

04.59 Strömstad, trafikolycka
På E6 i norrgående vid Skee har två personbilar kört av vägen. Det är två olyckor oberoende av varandra. Mycket halt på platsen. Ingen person skadas i olyckorna.

Se händelsen på polisen.se